Wij werken samen met de beste ontwikkelaars in Phuket en hebben speciale afspraken gemaakt. Je kan het aanbod rechtstreeks bij de bouwpromotors bekijken en eenmaal je in Thailand aankomt, kunnen wij je het project laten zien. We kunnen natuurlijk ook alles op afstand regelen, sommige van onze klanten verkiezen deze werkwijze. Deze investeerders hebben vroeger Thailand bezocht en kennen de regio. Is het je eerste investering? Dan raden we je aan om Phuket te bezoeken en dan begeleiden we je.

Dit kost je helemaal niets, want de bouwpromotor betaalt ons voor onze service. Bekijk hier onze aanbiedingen of klik onderaan op de pagina "Alle projecten". Je zal dan doorverwezen worden met onze partner in Phuket: Progressive Phuket.

Cottages in Patong: 7% voor 15 jaar + buyback optie

Cottage Patong

Na succesvolle projecten in Patong bouwt deze ontwikkelaar nu cottages met zeezicht op de heuvel in Patong, Phuket. In december 2019 gaan ze van start met de bouw en je kan intekenen voor een periode van 15 jaar. Gedurende deze periode krijg je elk jaar 7% rente op je rekening gestort en dit voor 15 jaar lang. Als je na 10 besluit om je cottage opnieuw te verkopen aan de ontwikkelaar, dan kan je dit doen aan dezelfde prijs als de initiële investering. Je krijgt vijf jaar de tijd om dit terug te verkopen aan de ontwikkelaar, want de optie is beschikbaar tot maximum 15 jaar.

Bovendien kan je ook 1 maand van het jaar zelf in deze cottages wonen en dit zonder extra kosten. Op 15 jaar heb je je geld verdubbelt en gratis vakanties genoten. Meer info? Contacteer ons via didier@investereninthailand.nl of stuur een Whatsapp +66839324204.

Nieuw Project Utopia Dream: 8% Gegarandeerd

Ontwikkelaar Utopia begint aan het achtste project in Phuket en biedt ook nu weer fantastische voorwaarden aan. Je ontvangt 8% gedurende 3 jaar en na deze periode kan je ervoor kiezen om je aangekochte unit of villa te verkopen aan hetzelfde aangekochte bedrag. Op drie jaar tijd ben je dus zeker van 124% winst.

De goedkoopste appartementen starten al vanaf 77.000 euro en je ontvangt de 8% zodra je alles hebt betaald. Voor alle details van dit project verwijzen we je graag naar onze nieuwspagina: Utopia Dream. Je kan ook contact opnemen via didier@investereninthailand.nl of stuur een Whatsapp +66839324204

Aanbiedingen in Phuket

Contacteer ons als je vragen hebt of als je wilt weten wat de prijs en rendement is:

  1. Email: didier@investereninthailand.nl
  2. Whatsapp: +66839324204