Gegarandeerd rendement

Een van de belangrijkste redenen om te investeren in Phuket, Thailand is het gegarandeerd rendement.

Wat is een gegarandeerd rendement?

Als je op zoek gaat naar een investering, kom je keer op keer uit bij een gegarandeerd rendement.  Maar wat betekent dit eigenlijk? Gegarandeerd rendement is een rendement die je jaarlijks een vast bedrag oplevert na een investering in vastgoed. Het rendement is veel hoger dan bij een bank, maar wat zijn nu de voordelen van een gegarandeerd rendement en waarom zijn de meeste ontwikkelaars zo enthousiast om ze te geven? Wil je onmiddellijk kijken naar het aanbod, klik dan hier aanbod investeringen Phuket.

Investeer en ontvang jaarlijks een gegarandeerd rendement

Elk jaar zal je een bepaald percentage ontvangen van je geïnvesteerd bedrag. Deze percentages kunnen variëren van 7 tot zelfs 10%. Ontwikkelaars geven dit aan de kopers zodat ze zijn zeker zijn dat hun projecten verkocht geraken. Sommige van deze bouwpromotors bieden deze garantie zelf voor een periode van 20 jaar aan. Onroerend goed kopen is een zekerheid en een betere investering dan in Europa.

Gegarandeerd rendement: hoe werkt het precies?

Wanneer je een flat koopt, bieden heel veel ontwikkelaars je een vast gegarandeerde percentage en dit voor meerdere jaren. Elk jaar zal je bijvoorbeeld 8% van je geïnvesteerd bedrag op je rekening kunnen bijschrijven. Deze periode is over het algemeen vijf jaar, maar sommige bieden zelfs tot 20 jaar. Na deze periode kan je gebruik maken van een terugkoop optie, of je verlengt de overeenkomst of maakt gebruik van de verhuuroptie.

Pro's over Gegarandeerd rendement

Beide partijen verdienen aan deze overeenkomst. In heel veel landen is een gegarandeerd rendement een zeldzaamheid, maar dit is niet het geval in Thailand. Maar zowel de ontwikkelaar als belegger verdienen eraan, wat een win-win situatie is. De bouwpromotor heeft een enorm marketingbureau achter zich staan en heeft allerlei budgetten berekent. Op basis hiervan kunnen ze met zekerheid een bepaalde percentage geven aan de investeerder. Een gegarandeerd inkomen is een enorm voordeel want je bent elk jaar zeker dat je minstens 7% kan bijschrijven op je rekening en dit voor vele jaren.

Ook de ontwikkelaar heeft een voordeel, want een bedrijf zal geen verlies lijden. Als zij je 7% aanbieden als vast rendement, dan zullen zij er ook een paar percenten aan verdienen. Dit is de enige reden waarom ze het aanbieden.

Je loopt weinig risico met een gegarandeerd rendement, want er zijn geen extra kosten verbonden behalve dan de instapkosten. Je eigendom zal na verloop van tijd ook stijgen en daarom bieden veel bedrijven je een terug koop optie aan. Ze kopen je vastgoed terug voor een bedrag dat vooraf werd afgesproken. Je hoeft deze optie niet te nemen, maar je bent dan wel zeker dat je vastgoed ook na de afgesproken termijn geld zal opleveren.

Terugkoop optie

Een terugkoop optie is de belofte van de ontwikkelaar dat zij het onroerend goed terug zullen kopen na de afgesproken termijn en dit voor dezelfde initiële investering of zelfs met een verhoogde prijs. Als je een gegarandeerd rendement en een terugkoop optie hebt, ontvang je de beste deal die momenteel op de vastgoedmarkt beschikbaar is. Er is bijna geen risico aan verbonden en je bent zeker dat je investering geld opbrengt.

Wil je investeren in Phuket?

Contacteer ons voor meer informatie en om een prijsberekening. Dit kan via volgende manieren:

  1. Email: didier@investereninthailand.nl
  2. Whatsapp: +66839324204

Tips voor investeren in onroerend goed in Phuket

Phuket wordt beschermd door veel land- en bouwwetten. We gaan hier drie wetten bespreken die van belang zijn om de prijs van een vastgoed of van een appartement vast te leggen.

  1. Een van de wetten in Phuket is dat je een huis of flatgebouw niet hoger dan 8 verdiepingen mag bouwen. Om preciezer te zijn, je mag niet hoger dan 23 meter gaan, dit is ongeveer 7 - 8 verdiepingen hoog.
  2. Een tweede wet is dat je niet mag bouwen boven 80 meter zeeniveau.
  3. Als je een villa of condominium wilt bouwen, dien je minstens 20 meter afstand hebben tot het strand.

Beperkt land

Als je deze drie wetten kent, en je weet dat Phuket dat een eiland is, dan kan je ook concluderen dat het land beperkt is in Phuket. Beperkt land betekent ook dat de grond duur is. Phuket staat bekend om de natuur, temperatuur en nog is de toeristische trekpleister van Azië. Via deze wetten willen ze het zo houden en dit helpt natuurlijk tegen overbebouwing. Hierdoor ben je zeker dat je investering in ieder geval geld zal opbrengen.