De beste investering

Samen zoeken we naar de beste investeringen afgestemd op jouw noden en verlangens.

Wonen in Thailand

Als je graag wilt wonen in Thailand, dan helpen we je met alles: verhuis, visa, woonst en transport.

Contactpersoon

Als je hulp nodig hebt in Thailand, kan je altijd een beroep op ons doen en we helpen je snel en bekwaam.

services-1

Investeren in Thailand

Als je wilt investeren in Thailand is het goed om een paar belangrijke aspecten te weten. Wil je freehold of leasehold kopen? Hoe zit het met de extra kosten? Is mijn investering veilig? Al deze vragen beantwoorden we en we helpen je mee om de beste investering van vandaag te zoeken.

Wonen in Thailand

Als je permanent wilt wonen in Thailand, zijn er een paar belangrijke punten waar je rekening mee dient te houden. Voorbeelden hiervan zijn je visa, verzekering, plaats van huisvesting en de faciliteiten die ter beschikking zijn voor buitenlanders.

services-2

Contactpersoon

Niets is zo vervelend als je vragen hebt, en je kent niemand die ze kan oplossen. Wij helpen je hier en kunnen ten alle tijde optreden als contactpersoon. Heb je medische verzorging nodig? Wil je een bankrekening openen? Een auto aanschaffen? We kunnen je met alles helpen.

gallery-8

Contacteer ons

Als je vragen hebt over een investering in Thailand of wil je vastgoed kopen in dit idyllisch land, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag op het goede pad of begeleiden je van A tot Z:

  1. Email: didier@investereninthailand.nl
  2. Whatsapp: +66839324204